Семейството на Слингомания става все по-голямо

18.09.2020

Слингосреща-България

Здравейте! Аз съм Михаела – строител по образование и родител по призвание. След появата на дъщеря ми през 2016 г. поех по пътя на родителството, потопих се в красотата на чистата любов. Година и половина по-късно се роди синът ми, животът стана изключително динамичен и единственото спасение беше слингът. Благодарение на бебеносенето успявах с лекота да обсужвам тодлъра и бебето. Няколко месеца след раждането на Тео основах „Прегърни Ме“, за да мога да предложа на всички вас бебеносенето в ролята му на улеснение на ежедневието и естественото родителство. Библиотеката вече е в партьорство със Слингомания. Това се превърна в моята страст, остров на спокойствие и извор на нежни прегръдки в индустриалното ми ежедневие.

Привет, казвам се Ема и съм от Видин. В момента изучавам „Предучилищна и начална училищна педагогика“. Имам прекрасен син на две години и половина, именно той е причината да обикна бебеносенето. Мечтая да разпространявам идеята за бебеносене в родния ми край и както забелязвате – сбъдвам копнежа си. 

Скъпи приятели, радвам се да се представя! Казвам се Деси, завършила съм „Приложна лингвистика“ и съм майка на две дъщери. С голямата открих любовта към бебеносенето и то се превърна в огромна моя страст. Ще бъда щастлива да ви помогна в избора на подходяща ергономична носилка, за да се докоснете до свободата и любовта, които този процес дава. Вече нямам търпение – очаквам ви!

 Здравейте, драги родители! Аз съм Роси - ветеринарен лекар по професия и майка по призвание (много преди да стана майка приятелите ме наричаха Madre-То).  Вдъхновена от бебеносенето и ползите му искам да предам опита си и на други родители, за да се наслаждават на спокойни и щастливи моменти с бебето си.

Сходни публикации

tag