Isara Quick Full Buckle

07.04.2021
Isara е марката, която не просто дава решения, а предлага иновативни продукти от висок клас, в които няма как да не се влюбиш!
 
Представяме Ви най-новият модел на Исара! Великолепната ергономична раница Isara Quick Full Buckle е съчетание от несравнимо удобство, лесно нагласяне и бързо поставяне. Без затормозяващи настройки при всяко слагане и с иновативна конструкция, която дава възможност да се оразмерява, спрямо родителя и бебето с голяма прецизност.
 
За разлива от V3 и the One ширината и височината на платката се регулират по нов, бих казала иновативен, начин. Отново посредсвом велкро се стеснява, но чрез навиване на платката около колана. За мен този начин на свиване е по-подходящ за малки бебета, защото така излишният плат не е на гърба на бебето.
 

Този модел се различава от предшествениците си и по начина, по който презрамките се захващат за панела. Реално предрамките се закачат една за друга под дупето на бебето, под джобчето. Това е много препоръчително за малки бебето, тъй като се избягва какъвто и да е било натиск върху кръста и гръбнака на детето, който в първите 6+ месеца не е стабилен и им липсват мускули, които да го държат изправен. Подобно захващане на пазара предлагат доста модели, но това е единствената раница, която предлага такъв диапазон за носене и няма алтернатива презрамките да се закачат за платката. Не съм пробвала с голямо дете и предполагам ще бъде странно при носене на гръб.
 
Супер приятно съм изненадана от промяната в презрамките. Малко по-дебели са и по-широки, на мен ми бяха удобни.

Характеристики:

  • Широчина: 16-42см
  • Височина на панела: 30 – 45см
  • Материал: 100% GOTs сертифициран Памук
  • Материята е подходяща за всеки сезон.
  • М-образна позиция на тазобедрените стави на бебето
  • Ергономична позиция на тялото на бебето във всеки възрастов етап
  • М-образна позиция на тазобедрените стави на бебето
  • Ергономична позиция на тялото на бебето във всеки възрастов етап

Производителя посочва, че раницата е подходящо за бебето от 50 см до 98 см, но аз бих препоръчала по-късен старт. Липсва и регулация около врата на бебето, които означава, че за тази раница бебето ви има нужда от добър контрол над главата. Препоръчвам раницата за бебета над 54 см и 5 кг.

Сходни публикации

tag