Isara Quick Full Buckle

07.04.2021
Новото продуктово попълнение в серията на ISARA е Quick Full Buckle изработена от слингов плат.
За разлива от V3 и the One ширината и височината на платката се регулират по нов, бих казала иновативен, начин. Отново посредсвом велкро се стеснява, но чрез навиване на платката около колана. За мен този начин на свиване е по-подходящ за малки бебета, защото така излишният плат не е на гърба на бебето.
Производителя посочва, че раницата е подходящо за бебето от 50 см до 98 см, но аз бих препоръчала по-късен старт. Лично аз не можах да зануля платката по височина за да пасне добре на наистина малко бебе. Липсва и регулация около врата на бебето, които означава, че за тази раница бебето ви има нужда от добър контрол над главата.
Този модел се различава от предшествениците си и по начина, по който презрамките се захващат за панела. Реално предрамките се закачат една за друга под дупето на бебето, под джобчето. Това е много препоръчително за малки бебето, тъй като се избягва какъвто и да е било натиск върху кръста и гръбнака на детето, който в първите 6+ месеца не е стабилен и им липсват мускули, които да го държат изправен. Подобно захващане на пазара предлагат доста модели, но това е единствената раница, която предлага такъв диапазон за носене и няма алтернатива презрамките да се закачат за платката. Не съм пробвала с голямо дете и предполагам ще бъде странно при носене на гръб.
Супер приятно съм изненадана от промяната в презрамките. Малко по-дебели са и по-широки, на мен ми бяха удобни.

Сходни публикации

Ани Събева

Ани Събева

Автор и основател на Слингомания.

Продукти

Категории

tag