Ергономична раница от слингов плат Huggyberry

07.04.2021
Huggyberry eргономична раница

Ергономичните раници HuggyBerry се изработeни от мек тъкан слингов плат, с GOTS сертифициран органичен памук. Тъканта едновременно е здрава, мека и гъвкава. Слинговият плат заема лесно формата на тялото, което допринася за неповторимия комфорт при носене и оптимална подкрепа за тялото на бебето. Не на последно място платът e нежен към бебешката кожа.

Бюджетната слингова раница може да се използва и с по-малки бебетa, благодарение на системата си от катарами за деца от 0-6 месеца. Тя осигурява С- извивка и ергономична позиция дори за най-малките. 

Ергономичната раница расте заедно с бебето Ви. Панелът на ѝ (платката, която обгръща бебето) се регулира по ширина и във височина.

  • Ширина на платката е от 17 см до 37 см, когато е най-разширена, е подходяща за деца до около 82-85 см. Регулирането на ширината на платката е посредством велкро лепенка на  колана, както и памучни шнурчета в основата и при вратлето.
  • Височина на платката от 28 см до 38 см. Тя се регулира с памучни шнурчета от двете страни на платката.

При всички положения не препоръчвам бебета под 56/58 см и без добър контрол на главата да се слагат в раница.

Носилката разполага със сравнително къса подплатена част на презрамките, които от своя страна са широки и не прекалено подплатени. Заради това не биха били подходящи за по-едри бебеносещи. Аз съм 176 см висока и подплатената част  ми е достатъчна и се чувствах наистина удобно.

Коланът е мек, щедро подплатен и може да разчитате на него – няма да ви предаде - може да се закопчава както по средата, така и в едната страна. NB! Уточнявам това, защото за хора с нестандартна структура понякога е от ключово значение. 

Ергономична раница Huggyberry

Разгледайте десените тук.

Сходни публикации

tag