Под наем

Библиотеките за ергономични носилки имат важната задача да дадат ценни съвети и насоки относно бебеносенето. Моето мнение, базирайки се на опита ми като майка и консултант, е, че всеки информиран родител предпочита носилка не защото е модерно, а защото съществуват редица изследвания на медицински специалисти, които доказват необходимостта, значимостта и ползите от контакта кожа в кожа.

Мога да обобщя основната роля на библиотеката за ергономични раници и слингове по следния начин:

  • да поддържа цветна палитра от разнообразни марки и модели носилки;
  • да дава правилните препоръки, за подходящите носилки;
  • да ви даде възможност да изпробвате или да наемете подходяща за вас и вашето дете носилка.

Ергономични раници и слинг под наем

Голяма част от родителите предпочитат да вземат слинг под наем и да изтестват няколко различни варианта преди да закупят или като цяло предпочитат възможността да наемат пред това да направят трайна инвестиция. Моят съвет е да се запознаете с Условията за наем преди да предприемете тази стъпка. При мен може да тествате различни видове носилки, а аз ще съм до вас до момента, в който се почувствате достатъчно уверени, че сте избрали най-подходящия вариант за вас и детето ви. Като консултант по бебеносене, аз ще ви запозная с фундаменталните правила за безопасност и употреба на различни слингове.

Ползи за детето при бебеносене в слинг под наем

Изборът за носене на новородено или по-голямо бебе в слинг под наем има безброй много ползи за детето. Тъй като още от утробата малкото човече е свикнало да усеща близостта на майка си, то има нужда от тази връзка и след раждането. С помощта на слинга под наем вие можете да продължите да носите бебето близо до себе си, тествайки различни видове носилки - докато намерите точната за вас. 

Когато използвате слинг за придвижване, създавате предпоставки детето ви да стане по-общително и адаптивно. Благодарение на ергономичния слинг под наем родителят и бебето са постоянно активни. Така, малчуганът от най-ранна възраст се среща с различни хора, наблюдава какво се случва в света около него, намирайки се сгушен в нежна прегръдка. 

Ако желаете да се погрижите още повече за стабилната опорно-двигателна система на бебето и здравина на ставите му, то бебеносете е точното решение. Със слинг под наем ще можете да осигурите здравословна позиция на тялото на детето. Слингът също действа профилактично за дисплазията на тазобедрената става при новородените и стимулира правилното развитие на мускулатурата и вестибуларния апарат. Освен чисто физически, бебеносенето благоприятства и за балансираното емоционално състояние на малкото човече.

Ползи за майката при употреба на слинг под наем

Предимствата от употребата на слинг под наем са доста и за родителя. На първо място, с носилката ще можете да разпределите равномерно тежестта на бебето при носете, без това да натовари излишно само определена област от тялото ви като ръцете, гърба или кръста. 

На следващо място сред ползите е свободата на движенията, които правите. Със слинга под наем ще можете да придържате бебето наблизо, да се разхождате, да обърнете внимание на по-голямото дете или да вършите спокойно и други задачи. 

Защо да вземете слинг под наем от Slingomania? 

В моята библиотека за ергономични носилки може да намерите най-удобния за вас слинг, който да вземете под наем. Всички видове, които предлагам, са в отлично състояние като при наемането, вие сами може да се уверите в това. Качеството на материя се определя най-добре при допир. При живата консултация ще може да се докоснете до разнообразие от материи и ще почувствате коя носилка ще е най-подходяща при досег с кожата ви. 

При мен също така може да тренирате разнообразни връзвания, като по този начин ще придобиете практически знания как да връзвате дадена носилка по най-удобния за вас начин. Освен това ще ви предоставя възможност да тествате различни слингове, за да прецените сами кой пасва най-добре на физиката ви и в кой вашето бебе ще се чувства най-комфортно.

Ако бебеносите за пръв път или се нуждаете от нова носилка, не се притеснявайте да се свържете с мен за консултация и вземане на слинг под наем, аз ще се погрижа да ви запозная с тънкостите, свързани с видовете слингове и ще ви дам всички необходими съвети, за да се чувствате спокойни в носенето на вашето бебе.