Кой сме ние?


Историята на Слингомания или как стигнехме до тук

Kазвам се Ани Събева – икономист по образование и майка по душа. През последните години се занимавах с международна търговия и управление. След раждането на моят син, живота ми се преобърна и интересите ми се насочиха към отглеждането на деца.
Станах консултант по бебеносене, активно разпространяващ правилното и ергономично носене на бебе.
През 2017 година основах библиотека Слингомания, която стартира като локална библиотекав родния ми град Русе. През 2018 година учредихме Националната асоциация на бебеносещите България и разкрих втори клон на библиотеката в гр.София. В края на същата година организирахме единственото по рода си събитие за бебеносещи семейства Слинго Фест.
След раждането на второто ми дете-дъщеря ми София в мен се зародиха още интереси в областта на кърменето, ранното детско развитие и възстановяване на майката след раждането. В началото на 2019 година отворихме семеен център Заедно , където работя рамо до рамо с Ивелина Петкова. Организираме различни курсове и консултации, за да помагаме на родителите по пътя на отглеждане на техните щастливи деца. Следващата стъпка в моята професия “мама„ е да събера на едно място всичко необходимо за отглеждането на дете като привързан родител. В магазина ще намерите ергономични раници и слингове, дрехи, подходящи за бебеносене, обувки за прохождане, книги за бебеносене, кърмене и захранване и много друго полезни нещa.
Междувременно Слингомания расте –
доказателството за това е ново-
откритият шоурум в София на ул.
„Иларион Макариополски“ No 6. Там
може да се пробват, наемат и закупят
едни от най-добрите и популярни
марки ергономични раници и
слингове на европейския пазар.