Кои сме ние?

Историята на Слингомания или как стигнахме до тук.

Kазвам се Ани Събева – икономист по образование и майка по душа. През последните години се занимавах с международна търговия и управление. След раждането на моят син, живота ми се преобърна и интересите ми се насочиха към отглеждането на деца.

Станах консултант по бебеносене, активно разпространяващ правилното и ергономично носене на бебе.

През 2017 година основах библиотека Слингомания, която стартира като локална библиотекав родния ми град Русе. През 2018 година учредихме Националната асоциация на бебеносещите България и разкрих втори клон на библиотеката в гр.София. В края на същата година организирахме единственото по рода си събитие за бебеносещи семейства Слинго Фест.

След раждането на второто ми дете-дъщеря ми София в мен се зародиха още интереси в областта на кърменето, ранното детско развитие и възстановяване на майката след раждането. 

В началото на 2019 година отворихме семеен център Заедно , където организираме различни курсове и консултации, за да помагаме на родителите по пътя на отглеждане на техните щастливи деца. 

Следващата стъпка в моята професия “мама„ е да събера на едно място всичко необходимо за отглеждането на дете като привързан родител. Така отворих шоурум в гр. София, ул. Иларион Макариополски, където ще намерите ергономични раници и слингове, дрехи, подходящи за бебеносене, книги за бебеносене, кърмене и захранване и много друго полезни нещa.

През 2020 година освен в градовете Русе и София, библиотеката може да откриете във Видин, Пирдоп, Сливен и Стара Загора.

През 2020 година Ани Събева повишава квалификацията си с обучения по кърмене към Национална Асоциация Подкрепа на кърменето и сън на новородено към Institute of pediatric sleep and parenting.