Ергономична раница Kaya

05.05.2019

Kaya e българска марка за ергономично носилки и облекла за бебеносене. Отличава се с иновативен дизайн и се предлага в два размера - стандартен и тодлър.

Раницата ЕYWA няма колан и се поставя като престилка на кръста. Изработена е от висококачествени продукти и е сертифицирана, тествана по стандарт за носене на бебета и с 1 година гаранция.

Стандарния размер се регулира както на височина, така и на ширина и е подходящ за деца над 62 см до около 85 см. Презрамките са добре балансирани около 8 см широки и 2 см дебели. Подплатената част на презрамките и доста дълка около 65 см и определено пасва добре на почти всички размери хора. Така удобно ще може да носи дребна майка и много едър татко.

Раницата се предлага в три авторски десена, но фирмата предлага и лични конверсии. Можете да ушиете раница Kaya в избран от вас размер и от ваш слинг. Марката се налага успешно все повече на нашия и други пазари, и очакваме големи изненади.

Тодлър размера също се регулира и е подходящ за деца над 75 см до около 110 см. Определено много подходящ избор за големи деца.

Подходяща е за носене както отпред, така и на гръб. Позволява да се носи с успоредни или кръстосани презрамки.

Сходни публикации

tag