Европейската седмица на бебеносенето

06.05.2019

Европейската седмица на бебеносенето е ежегодна седмица, през която европейските граждани празнуват заедно бебеносенето в техните местни групи. През тази седмица се обръща повече внимание на бебеносенето, споделят се снимки от ежедневието или от организира по случая събития, събират се бебеносещи родители, играят се онлайн игри, а производители и търговци традиционно правят отстъпки на техните продукти. Това е съвместен проект, които се организира от бебеносещи в цяла Европа.

През 2017 фразата "I carry you always"- "Аз винаги те нося" беше избрана и преведена на всички европейски езици и диалекти, а за да отбележим, че празнуваме използвахме #EBW2017.

През 2018 беше избрана фразата "Carrying Connects"- "Бебеносенето свързва" и беше преведена на всички европейски езици и диалекти, а за да отбележим, че празнуваме, използвахме #EBW2018.

През 2019 преведената фраза е "The Joy of Babywearing" - "Радостта от бебеносенето" . Седмицата на бебеносенето започва на 6 май и приключва на 12 май. Споделяйте радостните мигове с hashtag #EBW2019

Didymos всяка година тъче уникален слинг, посветен на бебеносещата седмица. Тази година той изглежда така:
https://www.didymos.com/en/Babywearing/DIDYMOS-Baby-Wrap-Sling/Limited-Editions/Baby-Wrap-Sling-The-Joy-of-Babywearing-EBW-2019.html

Сходни публикации

tag