Начална страница


Историята на Слингомания или как стигнехме до тук

Kазвам се Ани Събева – икономист по образование и майка по душа. През последните години се занимавах с международна търговия и управление. След раждането на моят син, живота ми се преобърна и интересите ми се насочиха към отглеждането на деца.
Станах консултант по бебеносене, активно разпространяващ правилното и ергономично носене на бебе.
През 2017 година основах библиотека Слингомания, която стартира като локална библиотекав родния ми град Русе. През 2018 година учредихме Националната асоциация на бебеносещите България и разкрих втори клон на библиотеката в гр.София. В края на същата година организирахме единственото по рода си събитие за бебеносещи семейства Слинго Фест.
След раждането на второто ми дете-дъщеря ми София в мен се зародиха още интереси в областта на кърменето, ранното детско развитие и възстановяване на майката след раждането. В началото на 2019 година отворихме семеен център Заедно , където работя рамо до рамо с Ивелина Петкова. Организираме различни курсове и консултации, за да помагаме на родителите по пътя на отглеждане на техните щастливи деца. Следващата стъпка в моята професия “мама„ е да събера на едно място всичко необходимо за отглеждането на дете като привързан родител. В магазина ще намерите ергономични раници и слингове, дрехи, подходящи за бебеносене, обувки за прохождане, книги за бебеносене, кърмене и захранване и много друго полезни нещa

Ергономична Раница Kaya Korra – FEATHERS

229.00лв.

Ергономична регулируема раница Korra е практично решение за родители, които имат динамичен начин на живот и искат да не го променят, а да включат бебчето си в него.

Сертифицирана, тествана по стандарт за носене на бебета и с 1 година гаранция, тя има следните характеристики:

  • подходяща за бебета от 4,5 до 20 кг;
  • регулира се на височина и на широчина;
  • регулируема платка – от 20 до 40 см;
  • иновативен колан – изключително мек и удобен, образува по-дълбока седалка и мек в краищата, за да следва извивките на този, който я носи;
  • възможност за кръстосване на презрамките.
  • изработена от 100% жакардов тъкан памучен плат
  • плътност 250гр.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ергономична Раница Kaya Korra – FEATHERS“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *